wie zijn wij ?

Onstaan uit ergernis …..

Daar wij regelmatig op wedstrijd gaan hebben wij ooit een oortje gekocht, perfect natuurlijk….
Totdat zo een ding niet werkt en je het gaat opsturen, weken onderweg en als het terug gestuurd wordt een rekening erbij die ons humeur zeker niet beter maakte.
Aangezien ik meer dan 20 jaar een bedrijf in elektronica gehad heb ( www.msat.nl ) het adres voor een goede satelliet installatie op bv uw vrachtwagen) dacht ik “van dat kan beter en sneller”
Dat proberen we dus, beter sneller en fatsoenlijke prijzen.

Problemen met een oortje ……. Simpel bellen 7 dagen per week tussen 8 en 20 uur.
Onverhoopt u oortje defect …….. we sturen na ontvangst van uw defecte set dezelfde dag een set op om te gebruiken zolang u set in reparatie is.

Op vele grote wedstrijden zijn we aanwezig en kunnen we gelijk repareren of vervangen, dus geen onnodige stress omdat uw oortje niet werkt.
Onze vrachtwagen is te herkennen aan de reclame van Axsolutions
vragen ...... bel gerust 7 dagen per week 06 5388 5390

Heldere en probleemloze draadloze instructie-systemen
Draadloze instructiesystemen zijn er te kust en te keur. Niets is zo vervelend als een slecht werkend draadloos systeem. Bij AXsolutions hebben we begrepen dat u op de techniek moet kunnen vertrouwen om ontspannen en doelgericht uw werk te kunnen doen. AXsolutions is  leverancier van onder meer de topmerken Equiteacher Equicoach Equitrainer en Ceecoach en garandeert daarmee een feilloze werking van uw instructiesysteem met een heldere en verstaanbare signaaloverdracht.

Reeds vele maneges, dressuurstallen en paardrij-instructeurs gingen u voor in de aanschaf van een persoonlijk instructiesysteem of een groepsinstructiesysteem bij AXsolutions. Het toeval wil dat meerdere medewerkers van AXsolutions zelf fervente paarden-sporters zijn. Zij weten daarom als geen ander wat de wensen en eisen zijn die aan dergelijke systemen op maneges, dressuurstallen en opleidingen gesteld worden.